Thisted Dagblad 3. december 2002

Startside
Sydthyskandalen
Besøgsstatistik
Seneste nyt
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Aviser og blade
TV-Midtvest
Journalisthøjskolen
Borgmesteren
Direktør Lars Sloth
Direktør Hanne Fleron
Personalemapper
Aktindsigt - alkohol
Alkohol i tal
Positiv-listen
Aktindsigt i øvrigt
Økonomiudvalget
Kommunalbestyrelsen
Revisionen
Tilsynsrådet
Statsamtet
Indenrigsministeriet
Datatilsynet
Politimesteren
Afhøringsrapporter
Statsadvokaten
Rigsadvokaten
Ombudsmanden
Retsudvalget

 

 


Ole Engelbrecht Jensen, Østre Allé 22, 7760 Hurup Thy skriver:

Parløb mellem Sydthy Kommune og HK?

Jeg havde den 22. august 2001 sygemeldt mig med henvisning til det psykiske arbejdsmiljø til udgangen af november 2001. Det er min formodning, at kommunaldirektør Poul Erik Bach og afdelingsleder Ole Eriksen fra HK Thisted på forhånd havde aftalt, at der ikke skulle komme noget retsligt efterspil ud af den ulovlige kamaeraovervågning og ulovlige gennemgang af mine E-mails. Officielt protesterede Ole Eriksen, men i kulissen blev det tilsyneladende aftalt, at man i fællesskab ville lukke munden på mig.

Jeg blev flere gange under mødet rådet af Ole Eriksen til at underskrive protokollatet. Det ville være til mit eget bedste. Jeg blev ikke på noget tidspunkt orienteret om, at en underskrift ville afskære mig fra, at kræve økonomisk erstatning af Sydthy Kommune for de krænkelser, som jeg havde været udsat for. HK er derfor erstatningspligtig for dårlig rådgivning.

Jeg har på intet tidspunkt fået nogen form for hjælp af HK Thisted. Ole Eriksen har kun varetaget Sydthy Kommunes interesser. Ved senere henvendelser fik jeg at vide, at sagen mod Sydthy Kommune var afsluttet, og den ikke ville blive taget op igen.

Efterfølgende blev jeg ringet op af afdelingsleder Ole Eriksen, som truede mig med en stævning for brud på protokollatet. Jeg spurgte til hvorfor, at han gik Sydthy Kommunes ærinde. Samtalen var kun ment som et godt råd til mig. Jeg kunne henvise til, at Sydthy Kommune var den første til at bryde protokollatet, idet it-koordinator Arne Mikkelsen spredte usande historier om årsagen til, at min ansættelse var ophørt.

Jeg har flere gange henvendt mig til HKs fagblad SamData med ønsket om, at min sag mod Sydthy Kommune blev omtalt. Formand Erik Lykke Hansen har ikke kunne finde plads til en artikel eller mente ikke, at det var af interesse for medlemmerne på trods af, at freelance journalist Flemming Thomsen på et seminar i Bulgarien af journalist Carsten L. Hougaard fra Thisted Dagblad havde fået bekræftet, at der var ”masser af kød på historien”.

Sydthy Kommune har parallelt med min sag haft en sag kørende med psykisk dårligt arbejdsmiljø på Rønhede Centret, hvor Kirsten Bethe var den udløsende faktor. På trods af en uafsluttet personalesag blev hun ansat i en stilling på Rådhuset. Gæt engang hvem på Rådhuset, der trak i trådene for, at det lod sig arrangere?


 

Startside ] Op ] Thisted Dagblad 4. december 2002 ]

læs om de nyeste udviklinger i it-skandalen fra Sydthy kommune på www.sydthyskandalen.dk

Copyright © 2000 it-konsulenten
Senest opdateret: 16. november 2004