Bilag 3/D

Startside
Sydthyskandalen
Besøgsstatistik
Seneste nyt
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Aviser og blade
TV-Midtvest
Journalisthøjskolen
Borgmesteren
Direktør Lars Sloth
Direktør Hanne Fleron
Personalemapper
Aktindsigt - alkohol
Alkohol i tal
Positiv-listen
Aktindsigt i øvrigt
Økonomiudvalget
Kommunalbestyrelsen
Revisionen
Tilsynsrådet
Statsamtet
Indenrigsministeriet
Datatilsynet
Politimesteren
Afhøringsrapporter
Statsadvokaten
Rigsadvokaten
Ombudsmanden
Retsudvalget

 

 


Notat vedrørende Arne Mikkelsens tirsdag den 21. august 2001

Indskrænkning af min bevægelsesfrihed

Efter at være kommet tilbage fra mødet med Poul Erik Bach tirsdag den 21. august 2001 som begyndte kl. 11.00, hvor jeg havde forelagt bilag 5, blev jeg af Arne Mikkelsen bedt om at aflevere min mobiltelefon. Jeg fik at vide at min tilstedeværelse på IT-kontoret var uønsket. Jeg var ”persona non grata”. Arne Mikkelsen har lige været 14 dage i Italien. Jeg går ud fra at det er et italiensk citat, som endnu en gang understreger at min person var uønsket.

Min almindelige telefon blev efterfølgende fjernet. Jeg blev bedt om, at aflevere mit BIOS-password til min bærbare Dell computer. Jeg blev spurgt, om der var nogle data på mit område på netværket eller på den bærbare Dell, som skulle beholdes. Arne Mikkelsen fik af vide, at alle mine data på nær mine Excel-filer med mine flextider kunne slettes. Mine filer med flexdata blev herefter udlæst på diskette.

Arne Mikkelsen havde meget travlt med at gennemgå mine e-mail tilsyneladende for at se, om der var nogle med et indhold, som kritiserede ham eller andre ledere i organisationen. Det var selvfølgelig ikke tilfældet.

Jeg fik at vide, at Arne Mikkelsen ikke gad se på mig. Jeg skulle derfor rydde mit skrivebord og vende mit nuværende arbejdsbord således, at jeg sad med front ind mod væggen. Printeren som stod i vejen, kunne jeg flytte hen til en anden printer, som stod henne ved rackskabet i hjørnet.

Jeg skulle ikke længere besøge de eksterne institutioner. Jeg blev bedt om en redegørelse over igangværende job, ikke påbegyndte aftaler samt, hvad der ellers måtte være af informationer, som var nødvendige for, at Arne Mikkelsen eller en anden kunne videreføre mit job.

Arne Mikkelsen ville herefter tage kontakt til hver enkelt institution for at fortælle disse, at jeg var blevet frataget min funktion grundet uduelighed.

Jeg blev bedt om at aflevere min B-nøgle. Jeg kunne fortælle, at jeg kun havde kvitteret for en F-nøgle. De øvrige nøgler til de eksterne institutioner skulle ligeledes afleveres. Jeg fortalte, at disse nøgler i det sidste år har ligget bagerst i min øverste skrivebordsskuffe. Jeg blev bedt om, at pille nøglerne ud af bundtet enkeltvis og fortælle til Arne Mikkelsen hvilken institution de hørte til. Nøglerne blev herefter lagt i en kuvert med institutionens navn på.

Jeg fik at vide, at min bevægelsesfrihed indskrænkede sig til den trekant, som gik fra mit arbejdsbord hen til mit tidligere skrivebordet og de computere, som stod i en stabel, og som skulle opdateres. Et område på 3x3 meter. Hvis jeg havde behov for at bevæge mig uden for dette område, skulle det ske med Arne Mikkelsens tilladelse. Jeg måtte ligeledes ikke gå på toilettet uden forudgående tilladelse. Et hvert forsøg på at kontakt med mine kolleger var ligeledes ikke tilladt. En af mine kolleger, som efterfølgende havde overhørt ovenstående, blev fejet til side, da hun forsøgte at kontakte mig.

Jeg gik i gang med at opdatere den første Compaq 4000, som skulle have et nyt image installeret.

Bolette som er sundhedsplejeske, og som har kontor i kælderen, kom efter at Arne Mikkelsen havde forladt kontoret hen til mit arbejdsbord og afleverede en klase vindruer og et glas med et grønt brusende indhold. Hun fortalte, at hun havde 49 års fødselsdag. Hendes kommentar var ”Er det sådan, at man behandler personer, som har sagt deres stilling op”.

Da Arne Mikkelsen vendte tilbage til kontoret medbragte han et referat af mødet med kommunaldirektør Poul Erik Bach, som jeg havde bedt om vedrørende min mistanke om kameraovervågning, bilag 3.

Kl. 12.15 blev jeg spurgt af Arne Mikkelsen, om jeg ikke skulle til frokost. Det bekræftede jeg. Før jeg gik til frokost fik jeg at vide, at jeg skulle være tilbage på min plads senest kl. 12:48.

Jeg kom tilbage kl. 12:41 hvor jeg genoptog arbejdet med opdatering af Compaq 4000 maskinerne.

Kl. 14:15 var der ikke flere maskiner, og jeg bad Arne Mikkelsen om at hente nogle flere maskiner. Jeg fik at vide, at jeg kunne forsætte med at glo ind i væggen.

Jeg fandt i stedet nogle fagblade, som jeg læste med stor interesse. Heri var bl.a. en artikel vedrørende chef-chikane. Jeg lod bladet ligge slået op på denne artikel, da jeg efter tilladelse forlod min arbejdsplads kl. 15:00.

Ole Jensen, Hurup Thy den 27. august 2001  


 

Startside ] Op ] Bilag 3/D ]

læs om de nyeste udviklinger i it-skandalen fra Sydthy kommune på www.sydthyskandalen.dk

Copyright © 2000 it-konsulenten
Senest opdateret: 14. november 2004