Ole Jensens e-mail 3. maj 2002

Startside
Sydthyskandalen
Besøgsstatistik
Seneste nyt
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Aviser og blade
TV-Midtvest
Journalisthøjskolen
Borgmesteren
Direktør Lars Sloth
Direktør Hanne Fleron
Personalemapper
Aktindsigt - alkohol
Alkohol i tal
Positiv-listen
Aktindsigt i øvrigt
Økonomiudvalget
Kommunalbestyrelsen
Revisionen
Tilsynsrådet
Statsamtet
Indenrigsministeriet
Datatilsynet
Politimesteren
Afhøringsrapporter
Statsadvokaten
Rigsadvokaten
Ombudsmanden
Retsudvalget

 

 


Til: Arne Hyldahl

Cc: Carsten L. Hougaard; dt@datatilsynet.dk

Emne: Mit brev af den 23. januar 2002 med 18 ubesvarede spørgsmål

Hej Arne Hyldahl

Idet du tidligere har henvist til, at du ikke ønskede at besvare mine 18 spørgsmål fremsendt i mit anbefalede brev af den 23. januar 2002 p.g.a. mine politianmeldelser af kommunaldirektør Poul Erik Bach og it-koordinator Arne Mikkelsen begge ansat ved Sydthy Kommune, vil jeg atter opfordre dig til at besvare spørgsmål 3-18, idet ingen af disse spørgsmål vedrører mine politianmeldelser. I holdhold til politimester Kåre Skjæveland er undersøgelsen desuden stillet i bero indtil Datatilsynet har udtalt sig endeligt i sagen.

Jeg har for god ordens skyld gentaget mine spørgsmål:

3.)

Har kommunaldirektør Poul Erik Bach orienteret borgmesteren eller kommunalbestyrelsen om det åbne serverrum og de mulige konsekvenser af dette?

4.)

Hvis der kan svares benægtende på spørgsmål 3, bedes det oplyst, hvorfor der ikke er sket en orientering af borgmesteren eller kommunalbestyrelsen?

5.)

Har kommunaldirektør Poul Erik Bach orienteret borgmesteren eller kommunalbestyrelsen om indholdet af brevet fra Datatilsynet af den 4. januar 2002?

6.)

Hvis der kan svares benægtende på spørgsmål 5, bedes det oplyst, hvorfor der ikke er sket en orientering af borgmesteren eller kommunalbestyrelsen?

7.)

Betragtes det som acceptabel kommunal adfærd at Arne Mikkelsen har købt edb-styr på Sydthy Kommunes konto nr. 4045 ved Merkantildata?

8.)

Hvis der kan svares benægtende på spørgsmål 7, bedes det oplyst, om det vil medføre konsekvenser for Arne Mikkelsens ansættelsesfold?

9.)

Vil der blive udtalt kritik af Arne Mikkelsen adfærd, hvis det viser sig, at Arne Mikkelsen har undladt at orientere kommunaldirektør Poul Erik Bach, borgmesteren eller byrådsmedlemmerne om den rette sammenhæng i sin tidligere ansættelse ved ABB i Fredericia?

10.)

Hvis der kan svares bekræftende på spørgsmål 9, bedes det oplyst hvilke konsekvenser, det vil medføre for Arne Mikkelsen?

11.)

Har det medført konsekvenser Jonnie Madsen, at han har haft til hensigt at sælge edb-udstyr tilbage til Sydthy Kommune, som i forvejen tilhører Sydthy Kommune?

12.)

Hvis der kan besvares benægtende på spørgsmål 11, bedes det venligst oplyst hvorfor det ikke har medført konsekvenser for Jonnie Madsen?

13.)

Hvis der kan besvares bekræftende på spørgsmål 12, bedes det oplyst hvilke konsekvenser det har medført for Jonnie Madsen?

14.)

Vil det medføre konsekvenser for Jonnie Madsen ansættelsesforhold, at han i mange dokumenterede tilfælde ikke har været i stand til at løse sine opgaver.

15.)

Hvis der kan besvares bekræftende på spørgsmål 14, bedes det oplyst hvilke konsekvenser, det vil medføre for Jonnie Madsen.

16.)

Det bedes oplyst, om Ole Engelbrecht Jensen fik valget mellem at opsige sin stilling eller modtage en fyreseddel på grund af sine kritiske notater omhandlende it-koordinator Arne Mikkelsen.

17.)

Hvis der kan besvares benægtende på spørgsmål 16, bedes det oplyst hvad årsagen til den ønskede fratræden / afskedigelse ellers har været?

18.)

Betragtes det som illoyal optræden, hvis man i Sydthy Kommunes kantine med sine kollegaer drøfter dokumenterede uregelmæssigheder, som er foretaget af sine overordnede?


 

Startside ] Op ] Arne Hyldahls brev 6. maj 2002 ]

læs om de nyeste udviklinger i it-skandalen fra Sydthy kommune på www.sydthyskandalen.dk

Copyright © 2000 it-konsulenten
Senest opdateret: 16. november 2004