Thylands Avis 17. marts 2004

Startside
Sydthyskandalen
Besøgsstatistik
Seneste nyt
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Aviser og blade
TV-Midtvest
Journalisthøjskolen
Borgmesteren
Direktør Lars Sloth
Direktør Hanne Fleron
Personalemapper
Aktindsigt - alkohol
Alkohol i tal
Positiv-listen
Aktindsigt i øvrigt
Økonomiudvalget
Kommunalbestyrelsen
Revisionen
Tilsynsrådet
Statsamtet
Indenrigsministeriet
Datatilsynet
Politimesteren
Afhøringsrapporter
Statsadvokaten
Rigsadvokaten
Ombudsmanden
Retsudvalget

 

 


Kæmpe ros til kommunalråd

Ole Engelbrecht Jensen, Østre Allé 22, 7760 Hurup, skriver:

Først vil jeg rose økonomiudvalget for deres mod til at indstille kommunaldirektør Poul Erik Bach til afskedigelse. Dernæst skal den samlede kommunalbestyrelse ligeledes have et kæmpe klap på skulderen for enstemmigt, at have godkendt indstillingen fra økonomiudvalget.

Efter at have tøvet i lang tid er det rart at se, at man er kommet frem den eneste rigtige løsning, som på sigt kan være det, der er første trin til at genskabe roen i Sydthy Kommune.

Afskedigelsen af kommunaldirektør Poul Erik Bach er forhåbentlig udtryk for ønsket om en normalisering af forholdene i Sydthy Kommune. Den næste logiske handling må blive afskedigelsen af it-koordinator Arne Mikkelsen for hans mere end 7 måneders særdeles grove krænkelse af medarbejderne ved døgnet rundt, at have haft opstillet et overvågningskamera på IT-kontoret på rådhuset.

Dernæst skylder Sydthy Kommune en uforbeholden undskyldning til de medarbejdere, som uberettiget er blevet afskediget, og som efterfølgende er blevet hængt ud i lokalpressen af borgmesteren.

Borgmester Arne Hyldahl har i mere end to år ikke ønsket at realitetsbehandle min klage over it-koordinator Arne Mikkelsen for den ulovlige kamera- og E-mail overvågning samt, at iværksætte en undersøgelse af hvorvidt, at it-koordinator Arne Mikkelsen i henhold til Straffelovens paragraf 280 har begået mandatsvig overfor Sydthy Kommune.

Måske det også var på tide, på en værdig måde for begge parter, at få afsluttet min personalesag. Hvis Arne Hyldahl ønsker arbejdsro inden den næste valgperiode, vil jeg atter opfordre borgmesteren til i den nærmeste fremtid, at indlede forhandlinger med mig.


 

Startside ] Op ] Thylands Avis 7. april 2004 ]

læs om de nyeste udviklinger i it-skandalen fra Sydthy kommune på www.sydthyskandalen.dk

Copyright © 2000 it-konsulenten
Senest opdateret: 16. november 2004