Thisted Dagblad 30. marts 2002

Startside
Sydthyskandalen
Besøgsstatistik
Seneste nyt
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Aviser og blade
TV-Midtvest
Journalisthøjskolen
Borgmesteren
Direktør Lars Sloth
Direktør Hanne Fleron
Personalemapper
Aktindsigt - alkohol
Alkohol i tal
Positiv-listen
Aktindsigt i øvrigt
Økonomiudvalget
Kommunalbestyrelsen
Revisionen
Tilsynsrådet
Statsamtet
Indenrigsministeriet
Datatilsynet
Politimesteren
Afhøringsrapporter
Statsadvokaten
Rigsadvokaten
Ombudsmanden
Retsudvalget

 

 


Ole Engelbrecht Jensen, Østre Allé 22, 7760 Hurup, skriver:

Sydthy Kommune har valgt ikke at kommentere det seneste brev fra Datatilsynet. Det sker åbenbart for at undgå, at komme med yderligere indrømmelser om de strafbare forhold, og for ikke igen at blive taget i flere usandheder.

I de øvrige besvarelser til Datatilsynet har jeg sætning for sætning kunne tilbagevise alle kommunaldirektør Poul Erik Bachs usande påstande, som til sidst resulterede i en politianmeldelse for falsk forklaring overfor Datatilsynet.

Kommunaldirektør Poul Erik Bach har ikke sammen med sine tre besvarelser fremlagt et eneste dokument, som understøtter hans påstand om, at jeg ikke ulovligt er blevet kameraovervåget og mine e-mails ikke ulovligt har været gennemgået af it-koordinator Arne Mikkelsen.

Ringede borgmester Arne Hyldahl til politimesteren i Thisted for, at lægge pres på denne, for at få ham til at træffe en beslutning, som er mere i tråd med Sydthy Kommunes interesser?

I alle mine læserbreve har jeg nævnt forhold, som bør undersøges nærmere. Borgmester Arne Hyldahl er ikke af samme mening. Er der andet, som ikke tåler dagens lys, siden borgmesteren ikke for længst har iværksat en intern undersøgelse af de kritiserede forhold?

Til orientering har jeg lagt et udvalg af dokumentationen ud på min hjemmeside www.sydthyskandalen.dk, hvor der løbende vil blive tilføjet nyt materiale.  


 

 

Startside ] Op ] Thisted Dagblad 4. juni 2002 ]

læs om de nyeste udviklinger i it-skandalen fra Sydthy kommune på www.sydthyskandalen.dk

Copyright © 2000 it-konsulenten
Senest opdateret: 16. november 2004