Thisted Dagblad 23. november 2004

Startside
Sydthyskandalen
Besøgsstatistik
Seneste nyt
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Aviser og blade
TV-Midtvest
Journalisthøjskolen
Borgmesteren
Direktør Lars Sloth
Direktør Hanne Fleron
Personalemapper
Aktindsigt - alkohol
Alkohol i tal
Positiv-listen
Aktindsigt i øvrigt
Økonomiudvalget
Kommunalbestyrelsen
Revisionen
Tilsynsrådet
Statsamtet
Indenrigsministeriet
Datatilsynet
Politimesteren
Afhøringsrapporter
Statsadvokaten
Rigsadvokaten
Ombudsmanden
Retsudvalget

 

 


Ny personalesag under opsejling

Ole Engelbrecht Jensen, Østre Allé 22, 7760 Hurup, skriver under overskriften " Ny rystende personalesag under opsejling i Sydthy":

Det kom som en stor overraskelse, da jeg fik en meddelelse fra Hurup Skole med besked om, at skoleinspektør Poul Erik Nielsen var fritaget for tjeneste.

Det fremgik af Thisted Dagblads artiklen fra den 13. november, at en lærergruppe den 20. september 2004 har deltaget i en ulovlig arbejdsnedlæggelse. Jeg forventer, at Sydthy Kommune i den forbindelse har foretaget et tilsvarende løntræk, og at der efterfølgende er en sag på vej mod de tjenestemandsansatte lærerkræfter, som har deltaget i den ulovlige arbejdsnedlæggelse.

Hvis økonomiudvalget og resten af kommunalbestyrelsen har været bekendt med, at der har været samarbejdsproblemer med disse lærere i mere end ti år, er det uforståeligt, at der ikke for længst er grebet ind. Sydthy Kommune bør tage skridt til at indstille denne lærergruppe, som tilsyneladende er den direkte årsag til det psykisk dårlige arbejdsmiljø på Hurup Skole til øjeblikkelig afskedigelse i stedet for skoleinspektør Poul Erik Nielsen.

Jeg opfordrer Sydthy Kommune til, at offentliggøre Per Bøjlund rapporten med tilhørende bilag på kommunens hjemmeside tillige med navnene de personer, som har deltaget i den ulovlige arbejdsnedlæggelse således, at man som forældre har mulighed for, at foretage et til- eller fravalg af Hurup Skole.

Der forelægger også den mulighed, at den kollegiale mobning lærerne imellem påvirker den generelle kvalitet af undervisningen, og så er det pludselig et anliggende, der i høj grad vedkommer alle forældre og elever.

Det må være et ufravigeligt krav, at der bliver fuld offentlighed omkring de problematiske forhold på Hurup Skole, og hvad der er baggrunden til de omtalte samarbejdsproblemer.


 

Startside ] Op ] Thisted Dagblad 15. december 2004 ]

læs om de nyeste udviklinger i it-skandalen fra Sydthy kommune på www.sydthyskandalen.dk

Copyright © 2000 it-konsulenten
Senest opdateret: 20. december 2004