Datatilsynet 4. september 2002

Startside
Sydthyskandalen
Besøgsstatistik
Seneste nyt
Indholdsfortegnelse
Afsnit
Aviser og blade
TV-Midtvest
Journalisthøjskolen
Borgmesteren
Direktør Lars Sloth
Direktør Hanne Fleron
Personalemapper
Aktindsigt - alkohol
Alkohol i tal
Positiv-listen
Aktindsigt i øvrigt
Økonomiudvalget
Kommunalbestyrelsen
Revisionen
Tilsynsrådet
Statsamtet
Indenrigsministeriet
Datatilsynet
Politimesteren
Afhøringsrapporter
Statsadvokaten
Rigsadvokaten
Ombudsmanden
Retsudvalget

 

 


Fra: it-konsulenten-ole-jensen [postmaster@it-konsulenten-ole-jensen.dk]

Til: dt@datatilsynet.dk

Emne: Genoptagelse af sagen mod Sydthy Kommune

Sendt: onsdag den 4. september 2002 kl: 09:06

Hej Jacob Lundsager

Creative web-overvågningskamera:

Politimester mener, at Creative web-kameraet skal regnes for opsat den 24. januar 2000. I Thisted Dagblad den 8. august 2002 udtaler kommunaldirektør Poul Erik Bach, at det opsatte Creative web-kamera i august 2000 er inden for "afprøvningsperioden".

Jeg har vedhæftet 5 gif-filer med artiklen fra Thisted Dagblad.

Det må betyde, at kameraet har været opsat kontinuerligt fra 24. januar 2000 og til et stykke ind i august 2000.

Jeg nedtog selv i februar 2001 Creative web-overvågningskameraet sammen med Anna Lyngs fra Skoleforvaltningen.

Ved min aktindsigt har jeg fået bekræftet, at der ikke i Sikkerhedsudvalget i perioden 1. juni 1999 og til dags dato er vedtaget nogen former for afprøvning af et Creative web-kamera på it-kontoret.

Se link til Sydthy Kommunes svar på mit ønske om aktindsigt: http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/borgmesteren_21__august_2002.htm 

Ved samtale med flere menige medlemmer i Samarbejdsudvalget (MED-udvalget) har jeg også her fået bekræftet, at der ikke i Samarbejdsudvalget er vedtaget nogen former for afprøvning af et Creative web-kamera på it-kontoret.

Se link til mit ønske til Sydthy Kommune om aktindsigt i Samarbejdsudvalget referater: http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/samarbejdsudvalgets_referater_fax.htm 

Det er bekræftet i borgmesterens brev af den 30. august 2002 at der heller ikke i Samarbejdsudvalget er sket en drøftelse af opsætning af et Creative web-kamera: Se link: http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/borgmesteren_30__august_2002.htm 

Jeg har selv siddet som menigt medlem i skolernes IT-strategiudvalg. It-koordinator Arne Mikkelsens ønske om, at bruge Creative web-kameraet på skolerne blev øjeblikkeligt afvist. Se vedhæftet word-fil: Notat vedr. AM opstilling af web-cam i mødelokale.

Kommunaldirektør Poul Erik Bach har siddet som formand i begge udvalg i perioden 1. juni 1999 og til dags dato.

På min hjemmeside henviser jeg til fem dokumenter, som afkræfter Kommunaldirektør Poul Erik Bachs påstand om, at han ikke var bekendt med det opsatte Creative web-kamera på it-kontoret.

Det betyder, at Kommunaldirektør Poul Erik Bach ved sin besvarelse af den 14. januar 2002 og 11. februar 2002 har afgivet falsk forklaring til Datatilsynet.

Se link til mine kommentarer til politimester Kåre Skjævelands afgørelser med henvisning til de fem dokumenter: http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/ole_jensens_kommentarer.htm 

Se link til alle dokumenter vedrørende aktindsigt: http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/aktindsigt1.htm 

Sydthy Kommune har stadigvæk ikke fremlagt et eneste dokument, som bekræfter Sydthy Kommunes påstand om, at alt er foregået korrekt.

Se link til min klage til Statsadvokaten: http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/klage_til_statsadvokaten1.htm 

Se link til rettelse af dato: http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/rettelse_27__august_2002.htm 

Opsætningen af Creative web-kameraet var ikke som hævdet i Sydthy Kommunes brev af den 11. februar 2002, en planlagt afprøvning af Creative web-kameraet, men der i mod en planlagt overvågning af Ole Engelbrecht Jensen og hans arbejdsplads, idet opsætningen og afprøvningen af Creative web-kameraet ikke har været forelagt Sikkerhedsudvalget og Samarbejdsudvalget, og på forhånd var afvist i skolernes IT-strategiudvalg. Se vedhæftet Word-fil med mit notat vedrørende skolernes IT-strategiudvalg.

Det er bekræftet af vicekriminalinspektør Knud Erik Sauer fra Thisted Politi under afhøring af mig den 16. august 2002, at Creative web-kameraet ikke kan lyse uden, at drivere og programmer er installeret. Det betyder, at hovedkonklusionen i politimester Kåre Skjævelands afvisning af ikke at rejse sigtelse er forkert.

Se link til min afhøring den 16. august 2002:

http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/afhoering_16__august_2002.htm 

E-mails:

Sydthy Kommune skriver i brevet af den 11. februar 2002 til Datatilsynet omkring gennemgang af mine e-mails, at samarbejdet ophørte øjeblikkeligt. Dette er også falsk forklaring. Alle mine funktioner blev den 21. august 2001 frataget mig p.g.a., at jeg forelagde mit notat af den 20. august 2001 vedrørende it-koordinator Arne Mikkelsen ulovlige web-kameraovervågning af min arbejdsplads på et møde med kommunaldirektør Poul Erik Bach. Se side 3 og 4 i min klage til Statsadvokaten.

Hvis samarbejdet ophørte øjeblikkeligt, ville der forefindes et dokument dateret den 21. august 2001, som beskriver de nærmere omstændigheder herunder en fyreseddel eller en opsigelse fra min side. Jeg sygemeldte mig den 22. august 2001 med henvisning til det psykiske arbejdsmiljø. Det havde jeg ikke gjort, hvis et samarbejde var ophørt som påstået af Sydthy Kommune. Min sygemelding kan bekræftes af min læge Kurt Overgård Høegh, Kirkevej 20, 7760 Hurup Thy, telefon 9795 2595. Den 29. august 2001 blev protokollatet udfærdiget og underskrevet. Se link til protokollatet af den 29. august 2001:

http://www.it-konsulenten-ole-jensen.dk/protokollat.htm 

Du er velkommen til at kontakte mig for yderlige spørgsmål.

Med venlig hilsen

Ole Engelbrecht Jensen, Østre Allé 22, 7760 Hurup Thy, telefon 9795 1734.

 


 

Startside ] Op ] Datatilsynet 27. september 2002 ]

læs om de nyeste udviklinger i it-skandalen fra Sydthy kommune på www.sydthyskandalen.dk

Copyright © 2000 it-konsulenten
Senest opdateret: 03. november 2004